Tänään minulle ei ole tapahtunut mitään epäonnista. En jäänyt auton alle koulumatkalla. En kaatunut portaissa, enkä katkaissut kumpaakaan jalkaani enkä käsiäni. En saanut ruokamyrkytystä sosekeitosta. En jäänyt auton alle myöskään matkalla koulusta kotiin. En edes ole niin kipeä tänään, mitä nyt vähän väliä yskittää ja nenä vuotaa. Mikäs se tämä tämmöinen huonon onnen päivä on olevinaan?

Muutenkin oli oikein hauska päivä. Ruotsin tunnilla oli hauskaa, tosin muut pitävät minua ihan hulluna, kun nauran kirjan jutuille ihan yksinään. Tämän hetken aiheena on Tanska, ja tottakai Legolandia käsitellään. Ei välttämättä mikään hulvattoman hauska aihe, vai? Mutta odottakaas vaan, kun kuulette, mitä siinä luki. "Legoland ligger i den lilla byn Billund mitt i Jylland."  Aijai! :D

Kun nyt kerran ei ole tapahtunut mitään kauheaa, mietin, pitäisikö päivän nimi virallistaa "huono-onnisten päiväksi". Aku Ankka ja kaikki, jotka kokevat samaistuvansa Akun kanssa voivat kaivata omaa juhlapäiväänsä. Akuhan siis on huono-onninen, eikö?